ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Menestyvä kukkatalo -hautaustoimisto Kanta-Hämeestä
Hinta: Ei hinnoiteltu

Myydään menestyvä, 27 vuotta toiminut kukkatalo-hautaustoimisto Kanta-Hämeestä eläkkeelie siirtymisen vuoksi. Kauppaan sisältyy liiketoiminta, liike-ja asuinkiinteistö sekä irtaimisto. 


tiedustelut 


Reijo Saksa 


046 600 6032

 • Ilmoitustunnus:
  4715
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Kauppa
 • Paikkakunta:
  Kanta-Häme

Ilmoittaja

Reijo Saksa
046 600 6032
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  KANNATTAVA ERIKOISTYÖKALUJEN TEKNINEN TU...

  Hyvin hoidettu ja kannattava erikoistyökaluihin keskittynyt teknisen kaupan tukkukauppa. Monipuolinen tuotevalikoima kattaa luotetuimmat tuotemerkit. Yhtiöllä hiljattain lanseerattu moderni verkkokaupparatkaisu.

 •  
  30v toiminut
  30v toiminut Kioski/Kahvila

  Myydään pitkään toiminut perinteikäs kioski/kahvila Heinolan KK:ssa, jossa on Veikkauksen toiminnot, oluen, virvoitusjuomien, karkkien, jäätelön, elintarvikkeiden, kahvin ja ruoanmyynti R-Menun konseptilla ja grilliruokaa ym.. ym. Nyt tästä...

 •  
  Kannattava
  Kannattava huoltoasema/autokorjaamo

  Hyvässä kunnossa oleva ja hyvin hoidettu huoltoasema ja autokorjaamo jo vuodesta 1967 samalla paikalla toiminut ja nykyinen yrittäjä toiminut vuodesta 1991 alkaen. Yritys toimii omassa kiinteistössä ja siinä on TB huoltoasema, kahvio c...

 •  
  Lahtelainen
  Lahtelainen tunnettu ja kannattava juhla...

  Myydään Lahdessa hyvin tunnettu juhla-asujen erikoisliike. Liikkeessä myydään ja vuokrataan naisten, miesten ja lasten juhla-asuja. Suurin asiakaskunta on miehet: frakki-saketti, smokki, bonjour-takit, tummat puvut sekä nuorten juhlapuvut. Suuren...

 •  
  Sähköpyöräliike
  Sähköpyöräliike Hämeenlinnassa

  Kannattava, polkupyörien sähköistykseen ja sähköpyörien myyntiin erikoistunut liike. Jatkuvasti laajeneva asiakaskunta, hyvät tuotteet. Nopeasti kasvava ala ja erittäin hyvät kasvuodotukset. Tästä valmis, hyvämaineinen yritys nopealle.

 •  
  XCS
  Voiteluaineiden maahantuonti ja tukkukau...

  Myydään kannattava voiteluaineiden maahantuonti ja tukkukauppa. Laaja asiakaskanta mm. teollisuudessa, maataloudessa, kuljetus-sekä koneyritykset jne. Liikevaihto 2016 oli noin 1 miljoona euroa ja voittoa yritys teki noin 60.000€. 2017...

Sukupolvenvaihdos vapauttaa luomaan uutta

Hämeenlinnalaisessa Kirvestyöt Timo Sollo Oy:ssä on aloitettu asiantuntijoiden avulla omistusjärjestelyt sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseksi. Yrityksen perustaja Timo Sollolta vapautuu järjestelyjen myötä kapasiteettia vastata uusiin haasteisiin.

Kirvestyöt Timo Sollo Oy on kasvanut yhden miehen yrityksestä 28 vuodessa korjausrakentamiseen erikoistuneeksi perheyritykseksi, joka työllistää 18 oman työntekijän lisäksi joukon aliurakoitsijoita.

Osakkaina ovat Timon lisäksi vaimo Teija ja lapset Joonas, Josefiina ja Julia. Timo Sollo on enemmän kuin tyytyväinen, kun Joonas toimii jo täyspäiväisesti vetovastuussa työnjohtajana hänen ja Teijan rinnalla. Julia ja Josefiina työskentelevät yrityksessä kesäisin, opiskelujensa lomassa. Virallinen projekti sukupolvenvaihdoksesta on käynnistetty ja etenee hyvää vauhtia. Siihen Sollot ovat saaneet asiantuntija apua Linnan Kehitykseltä ja omistusjärjestelyihin erikoistuneelta Aronia Groupin konsultti Lars Lindholmilta.

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!