ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään legendaarinen lahtelainen lounaskahvila Baari Jännä-Jussi
Hinta: 38 000 €

 


Vesijärvenkatu 17 on ollut tämän legendaarisen lahtelaisen lounaskahvilan osoite jo 62 vuotta. Nykyinen omistaja Merja Ikonen on toiminut kahvilan emäntänä viimeiset 20 vuotta. Nyt on Merjan aika siirtyä pikkuhiljaa viettämään eläkepäiviä, joten tässä olisi osaavalle tekijälle oiva mahdollisuus työllistää itsensä valmiin asiakaskunnan omaavassa erittäin tunnetussa lounaskahvilassa. Palveluihin kuuluu lounaan lisäksi myös pitopalvelu, jota on mahdollista kasvattaa reilustikin. Myynnissä on yrityksen liiketoiminta. Lisätiedot: Merja Ikonen p. 050 532 8664. Parhaiten tavoittaa puhelimitse klo 14.00-16.00. Sähköposti ikonen.merja@hotmail.com.

 • Ilmoitustunnus:
  4252
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Majoitus, ravintola, elintarvike
 • Liikevaihtoluokka:
  saakka - 100 000 €
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Päijät-Häme

Ilmoittaja

Merja Ikonen
0505328664
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Ravintolan liiketoiminta Kanta-Hämeessä

    Myydään keskikokoisen kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevan suositun karaokebaarin/yökerhon liiketoiminta. Kompakti paketti johon kuuluu jatkoaika-luvallinen terassi, vuokrakulut asialliset. Lisätilaa vuokrattavissa. Kaikki kalusto uutta...

 •  
  Myydään
  Myydään Amerikkalaistyyppinen burger & g...

  Myydään amerikkaiastyyppinen viihtyisä burger & grilliravintola Riihimäen keskustassa. Ravintola toiminut 6 vuotta ja sillä on hyvä kanta-asiakaskunta. Vetonaulana omat ainutlaatuiset burger-reseptit Sheriff Saloon konseptilla ja rento viihtyisä...

Sukupolvenvaihdos vapauttaa luomaan uutta

Hämeenlinnalaisessa Kirvestyöt Timo Sollo Oy:ssä on aloitettu asiantuntijoiden avulla omistusjärjestelyt sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseksi. Yrityksen perustaja Timo Sollolta vapautuu järjestelyjen myötä kapasiteettia vastata uusiin haasteisiin.

Kirvestyöt Timo Sollo Oy on kasvanut yhden miehen yrityksestä 28 vuodessa korjausrakentamiseen erikoistuneeksi perheyritykseksi, joka työllistää 18 oman työntekijän lisäksi joukon aliurakoitsijoita.

Osakkaina ovat Timon lisäksi vaimo Teija ja lapset Joonas, Josefiina ja Julia. Timo Sollo on enemmän kuin tyytyväinen, kun Joonas toimii jo täyspäiväisesti vetovastuussa työnjohtajana hänen ja Teijan rinnalla. Julia ja Josefiina työskentelevät yrityksessä kesäisin, opiskelujensa lomassa. Virallinen projekti sukupolvenvaihdoksesta on käynnistetty ja etenee hyvää vauhtia. Siihen Sollot ovat saaneet asiantuntija apua Linnan Kehitykseltä ja omistusjärjestelyihin erikoistuneelta Aronia Groupin konsultti Lars Lindholmilta.

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!