ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Hyvämaineinen verhoomo-/ entisöintiliike / myymälä
Hinta: 29 000 €

Yli 10 vuotta toiminut tunnettu Lahtelainen verhoomo ja tuolikauppa.


Perusverhoilun lisäksi teemme paljon perinteisin menetelmin huonekalujen verhoiluja ja pintakäsittelyitä. Erilaiset punonta- ja ompelutyöt ovat myös erikoisosaamistamme.


Myynnisä meillä on runsaasti korjattuja huonekaluja, rohkeaan tyyliimme.


Tilat jossa toimimme on vajaan kilometrin päässä Lahden keskustasta, Käsityöläistalon katutasossa.Tila on erittäin toimiva,valoisa ja edullinen vuokraltaan, myös ilmaiset paikoitustilat.


Ihanteellinen työpaikka kahdelle, nyt toiminut pääasiassa yrittäjä vetoisena, mutta töiden runsauden vuoksi ihanteellinen 2-3 tekijälle. Myös mahdollisuus tarjota opiskelijoille ja te-keskuksen asiakkaille harjoittelupaikkoja.


Myydään koneet ja laitteet sekä runsas varasto,kaikki valmiina paikoillaan .


Myyjä/yrittäjä tarvittaessa sitoutuu opastukseen sovittavaksi ajaksi.


 

 • Ilmoitustunnus:
  5059
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Palvelut
 • Liikevaihtoluokka:
  saakka - 100 000 €
 • Työntekijöitä:
  1
 • Kiinteistön koko:
  350 m2
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Päijät-Häme

Ilmoittaja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Myydään MATKAILUVAUNUJEN ja -AUTOJEN KOR...

  Matkailuvaunujen ja -autojen korjaus -ja huolto liiketoimintaa yli 30 vuoden ajan. Valtuutettu monimerkkihuolto tekee takuukorjaukset ja huollot, myös muihin merkkeihin. Toimialasta kiinnostunut laajentaja tai yrittäjäksi ryhtyvä saa myyjän...

Sukupolvenvaihdos vapauttaa luomaan uutta

Hämeenlinnalaisessa Kirvestyöt Timo Sollo Oy:ssä on aloitettu asiantuntijoiden avulla omistusjärjestelyt sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseksi. Yrityksen perustaja Timo Sollolta vapautuu järjestelyjen myötä kapasiteettia vastata uusiin haasteisiin.

Kirvestyöt Timo Sollo Oy on kasvanut yhden miehen yrityksestä 28 vuodessa korjausrakentamiseen erikoistuneeksi perheyritykseksi, joka työllistää 18 oman työntekijän lisäksi joukon aliurakoitsijoita.

Osakkaina ovat Timon lisäksi vaimo Teija ja lapset Joonas, Josefiina ja Julia. Timo Sollo on enemmän kuin tyytyväinen, kun Joonas toimii jo täyspäiväisesti vetovastuussa työnjohtajana hänen ja Teijan rinnalla. Julia ja Josefiina työskentelevät yrityksessä kesäisin, opiskelujensa lomassa. Virallinen projekti sukupolvenvaihdoksesta on käynnistetty ja etenee hyvää vauhtia. Siihen Sollot ovat saaneet asiantuntija apua Linnan Kehitykseltä ja omistusjärjestelyihin erikoistuneelta Aronia Groupin konsultti Lars Lindholmilta.

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!