ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Kannattava lämpöpumppuliiketoiminta
Hinta: 85 000 €

Myydään kannattava lämpöpumppujen varaosaliiketoiminta.


Liiketoiminta koostuu pääasiassa erittäin tunnettujen lämpöpumppuvalmistajien lämpöpumppujen varaosamyynnistä. 


Varaosavarastomme on erittäin kattava ja mittava. Lämpöpumppuja, joihin varaosat käyvät on myyty pelkästään Suomeen kymmeniä tuhansia. 


Olemme aloittaneet elokuun lopussa verkkokauppakokeilun muutamilla komponenteilla ulkomaisille asiakkaille ja varaosia on myyty jo Ruotsiin, Viroon, Ranskaan, Italiaan, Espanjaan ja Kanadaan. Tässä on potentiaalia laajentaa toimintaa helposti ja pienin kustannuksin.


Olemme itse myyneet varaosia oman toimen ohella, eikä liiketoiminta vaadi yhtään henkilöä edes puolipäivätoimisesti nykyisellään. Tosin emme ole juurikaan mainostaneet toimintaamme. Luottotappioita tästä liiketoiminnasta ei ole tullut.


Varaosavaraston arvo nykyisin myyntihinnoin on arviolta 250.000-300.000 euroa. Luovumme varastosta niin, että ostajalla on mahdollisuus 1-2 vuoden takaisinmaksuaikaan. Tämä tietysti riippuu ostaja omasta aktiivisuudesta ja kulurakenteesta joihin me emme voi vaikuttaa.


Varaosavarasto sisältää tälle hetkellä varaosia, sisä- ja ulkoyksiköitä sekä jonkin verran kokonaisia lämpöpumppuja. Meillä ei ole asennustarvikkeita sillä emme ole asentaneet emmekä korjanneet lämpöpumppuja.


Liiketoiminta ei vaadi koulutusta eikä alan tuntemusta etukäteen, mutta ne helpottavat toimintaa. Jos ostajalla on asiantuntemusta alalla on huolto-, korjaus- ja asennusliiketoiminnan lisäämisellä erittäin helppo kasvattaa kannattavuutta ja liikevaihtoa merkittävästi.


Luovumme liiketoiminnasta rahoittaksemme uuden teollisuudelle suunnatun tuoteryhmän kehitysinvestointia.


Autamme ostajan alkuun ja tuemme sekä neuvomme häntä alkuvaiheessa. Verkkokaupan toiminta sisältyy liiketoimintakauppaan, mutta emme anna oman verkkokauppamme tunnuksia ja osoitteita ostajalle, vaan ostajalle luodaan tarvittaessa toimestamme uusi verkkokauppa nykyisin toimintamallein. 


Lisätietoja sähköpostitse. Vaadimme salassapitosopimuksen ennen kuin annamme tarkkoja tietoja toiminnastamme.

 • Ilmoitustunnus:
  4750
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Rakentaminen
 • Paikkakunta:
  Päijät-Häme

Ilmoittaja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Kannattava kiinteistökorjaukseen erikois...

  35 vuotta toiminut kiinteistökorjauksiin erikoistunut yritys. Asiakkaina asunto osakeyhtiöt ja julkiset kiinteistöt. Toiminta-alana parvekkeet, julkisivut, kosteusvauriot, radonit ym. Luottoluokitus AAA. Myynti osakekauppana tai...

Sukupolvenvaihdos vapauttaa luomaan uutta

Hämeenlinnalaisessa Kirvestyöt Timo Sollo Oy:ssä on aloitettu asiantuntijoiden avulla omistusjärjestelyt sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseksi. Yrityksen perustaja Timo Sollolta vapautuu järjestelyjen myötä kapasiteettia vastata uusiin haasteisiin.

Kirvestyöt Timo Sollo Oy on kasvanut yhden miehen yrityksestä 28 vuodessa korjausrakentamiseen erikoistuneeksi perheyritykseksi, joka työllistää 18 oman työntekijän lisäksi joukon aliurakoitsijoita.

Osakkaina ovat Timon lisäksi vaimo Teija ja lapset Joonas, Josefiina ja Julia. Timo Sollo on enemmän kuin tyytyväinen, kun Joonas toimii jo täyspäiväisesti vetovastuussa työnjohtajana hänen ja Teijan rinnalla. Julia ja Josefiina työskentelevät yrityksessä kesäisin, opiskelujensa lomassa. Virallinen projekti sukupolvenvaihdoksesta on käynnistetty ja etenee hyvää vauhtia. Siihen Sollot ovat saaneet asiantuntija apua Linnan Kehitykseltä ja omistusjärjestelyihin erikoistuneelta Aronia Groupin konsultti Lars Lindholmilta.

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!