ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Rakennusalan yritys, perustettu 2002 Hinta 40000€ tai 20000€
Hinta: 40 000 €

Voidaan myydä myös pelkästään  pitkäikäinen Y -tunnus ja referenssit hintaan 20000  euroa / tarjous.AAA - luottoluokitus 2016-2017-2018. Täysin velaton yritys. Eläköitymisen vuoksi varasto myyty ja työntekijät lomautettu. Myytävänä hyvä Y-tunnus, jonka avulla nopea pääsy markkinoille ja mahdollisuus saada tarjouspyyntöjä. Osingot nostettu tililtä ja muutoinkin nettovarallisuus lähinnä rahaa n.10.000 euroa. Useita asiakassuhteita.


Osaavalle tämä yritys tarjoaa hyvän kasvupohjan. Pätevä "veturi" ohjaksiin niin taivas on vain rajana. Mielelläni näkisin mahdolliset ostajat henkilökohtaisesti. Ei liiketoimintakauppaa. Teille, joilla tarvetta nopeaan kasvuun, tässä ainutkertainen ja edullinen tilaisuus saada sijoitukselleen hyvä vastine. Toimintamme on ollut lähinnä Päijät-Hämeessa, pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa.

 • Ilmoitustunnus:
  5461
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Rakentaminen
 • Liikevaihtoluokka:
  300 001 € - 400 000 €
 • Kiinteistön koko:
  Ei toimitiloja.Toimisto kotona.
 • Paikkakunta:
  Päijät-Häme

Ilmoittaja

Jari Siltala
0400494528
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Kannattava kiinteistökorjaukseen erikois...

  35 vuotta toiminut kiinteistökorjauksiin erikoistunut yritys. Asiakkaina asunto osakeyhtiöt ja julkiset kiinteistöt. Toiminta-alana parvekkeet, julkisivut, kosteusvauriot, radonit ym. Luottoluokitus AAA. Myynti osakekauppana tai...

Hämeessä myytävien yritysten lukumäärä laskenut alkuvuodesta

Hämeessa myytäväksi ilmoitettujen yritysten lukumäärä on vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä laskenut 6% verrattuna samaan ajankohtaan vuonna 2017. 

Yrityskauppojen ja myytävien yritysten määrä on tärkeä tekijä alueellisen yritystoiminnan jatkuvuuden ja työpaikkojen säilymisen kannalta. Myytävänä olevien yritysten lukumäärä antaa suuntaa yrityskauppojen lukumäärän tulevasta kehityksestä. 

 

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!