ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Vammaisten lasten ja nuorten lyhytaikaisen sijaisasumisen yksikkö
Hinta: Ei hinnoiteltu

Ajanpuutteen vuoksi myydään vammaispalvelulain mukainen lyhytaikaisen sijaisasumissen yksikkö (lapset ja nuoret). Yksiköllä on Aluehallintoviraston lupa toiminnalle, ja myös kiinteistölle on tehty toiminnan mahdollistava käyttötarkoituksen muutos ja se on kalustettu toimintaan sopivaksi. Yksikkö on myös hyväksytty Hämeenlinnan kaupungin järjestämässä kilpailutuksessa vammaispalveluiden palveluntuottajaksi vuonna 2016.


Yksikkö sijaitsee metsään rajoittuvalla tontilla rauhallisella omakotialueella hyvien liikunta- ja ulkoilumaastojen äärellä. Tilat on tällä hetkellä vuokrattu yrityksen käyttöön, mutta myydään kokonaisuutena kiinteistön omistusoikeuden sisältäen.

 • Ilmoitustunnus:
  5295
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Terveys- ja sosiaalipalvelut
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistön koko:
  Omakotitalo, 143m2
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Kanta-Häme

Ilmoittaja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  Lastensuojeluyritys
  Lastensuojeluyritys

  Myynnissä lastensuojeluyritys Päijät-Hämeen alueella. Tässä valmis yritys minkä toimintaa on helppo laajentaa. Myydään yrityksen koko osakekanta ja asianmukainen hoivakiinteistö erikseen/sopimuksen mukaan. Tämä on mahdollisuus jo alalla...

Hämeessä myytävien yritysten lukumäärä laskenut alkuvuodesta

Hämeessa myytäväksi ilmoitettujen yritysten lukumäärä on vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä laskenut 6% verrattuna samaan ajankohtaan vuonna 2017. 

Yrityskauppojen ja myytävien yritysten määrä on tärkeä tekijä alueellisen yritystoiminnan jatkuvuuden ja työpaikkojen säilymisen kannalta. Myytävänä olevien yritysten lukumäärä antaa suuntaa yrityskauppojen lukumäärän tulevasta kehityksestä. 

 

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!