ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
OSTETAAN TILITOIMISTO – TARJOLLA HYVÄ KOTI ASIAKKAILLE
Ylin hinta: 200 000 €

Hakemamme tilitoimisto on 2 – 10 henkilöä työllistävä ja sijaitsee Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Uudenmaan tai Etelä-Karjalan alueella.

Olemme kouvolalainen auktorisoitu yrittäjävetoinen tilitoimisto ja sellaisena aiomme myös pysyä tulevaisuudessa. Meillä on käytössämme modernit järjestelmät sekä hyvin laaja osaaminen. Toimistomme on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja tämän lisäksi palveluksessamme on 2 auktorisoitua tilintarkastajaa (KHT, JHT ja HT).


Olemme hyvä vaihtoehto alati ketjuuntuvalla alalla suurille kasvottomille konserneille ja kohtaamme asiakkaamme henkilökohtaisesti.

Itse kauppa on mahdollista suorittaa joko osake- tai liiketoimintakauppana. Ota yhteyttä luottamuksella, tutkimme kaikki tarjolle tulevat mahdollisuudet. Meillä on kokemusta yrityskaupoista joten takaamme, että kaikki menee sujuvasti. Etsitään yhdessä molemmille reilu ja kannattava kuvio, asiakkaita unohtamatta!

Tutustu yritykseemme osoitteessa www.dextella.fi

Ota yhteyttä janne.virtanen@dextella.fi / 040 558 4109

 • Ilmoitustunnus:
  5464
 • Ilmoitustyyppi:
  Ostetaan yritys
 • Toimiala:
  Palvelut
 • Liikevaihtoluokka:
  300 001 € - 400 000 €
 • Paikkakunta:
  Päijät-Häme
 • Www:

Ilmoittaja

Janne Virtanen
040-5584109
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Hämeessä myytävien yritysten lukumäärä laskenut alkuvuodesta

Hämeessa myytäväksi ilmoitettujen yritysten lukumäärä on vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä laskenut 6% verrattuna samaan ajankohtaan vuonna 2017. 

Yrityskauppojen ja myytävien yritysten määrä on tärkeä tekijä alueellisen yritystoiminnan jatkuvuuden ja työpaikkojen säilymisen kannalta. Myytävänä olevien yritysten lukumäärä antaa suuntaa yrityskauppojen lukumäärän tulevasta kehityksestä. 

 

Lisää...
Hämeen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!